Over

Het profiel van Carin Laarman

Ik ben goed in het snel oplossen van problemen en het kunnen verbinden van beleid met de praktijk. Ik vind het belangrijk om te werken in een innovatieve werkomgeving met enthousiaste mensen die gaan voor een kwalitatief goed product en waar mijn kennis en ervaring in een advies- of managementfunctie tot zijn recht komen. Goed naar mensen luisteren en individuele begeleiding is mijn kracht. Het werken in een bestuurlijk gevoelige omgeving vind ik een uitdaging en vanuit mijn overheidservaring gecombineerd met mijn ervaring als belangenbehartiger vanzelfsprekend.

Werkervaring

Ruim 32 jaar werkervaring bij de overheid bij verschillende gemeentes en bij de Dienst Landelijk Gebied van het Ministerie van Economische Zaken. De eerste 10 jaar als werkvoorbereider in een groeigemeente. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven als adviseur voor groenbeheer bij gemeentes. Daarna weer in dienst bij de overheid als beleidsmedewerker en projectleider bij een plattelandsgemeente met een groot buitengebied. De laatste 20 jaar ben ik teammanager geweest van onder meer een grote buitendienst van een gemeente, hoofd van de afdeling civiele techniek en groenvoorziening, en sectorhoofd grondgebied bij een andere gemeente en teammanager van drie verschillende teams bij de Dienst Landelijk Gebied.

Lidmaatschappen

De interne Auditcommissie voor agrarisch natuurbeheer van het Collectief Deltaplan Landschap: http://www.collectiefdeltaplan.nl

Lid van de Cooperatie Des Lands: http://www.deslands.nl

Lid van het netwerk i.o. YouRange: volgt

Download hier het artikel uit Waterstand 22 over Carin Laarman

Laat een reactie achter