Interim management en coaching

  • Interim operationeel management bij de overheid
  • Procesmanagement stad en platteland
  • Kennisondersteuning voor uw organisatie
  • Individueel begeleiden van medewerkers
  • Bijzondere activiteiten – een  workshop bloemschikken, een natuurexcursie of gastdocentschap

Interim operationeel management

Laarman Advies beschikt over ruim 20 jaar managementervaring,  opgedaan bij verschillende gemeentes en de rijksoverheid. Ervaring met directe en indirecte aansturing van medewerkers, zowel op locatie als op afstand. De managementervaring bestaat uit het aansturen van: de Buitendienst Openbare Werken en Groen bij verschillende gemeentes en beleidsmedewerkers en projectleiders verkeer, wegen, riolering, groen en natuurontwikkeling bij gemeentes en de Dienst Landelijk Gebied.

Procesmanagement

Wilt u afdelingen samenvoegen of anders organiseren dan kunt u terecht bij Laarman Advies. Zeker als u meer resultaat gericht wilt gaan werken of een netwerkorganisatie wilt opbouwen. Het analyseren en beschrijven van werkprocessen en deze vervolgens samen met de medewerkers implementeren is maatwerk. Daarbij staat de inhoud nooit los van het proces.

Kennisondersteuning

Verbinden van inhoudelijke kennis en proceservaring is van groot belang voor het goed functioneren van uw organisatie. Dit kan Laarman Advies u bieden voor het begeleiden van  uw organisatie.

Individueel begeleiden van medewerkers

Laarman Advies gelooft in evenwichtige begeleiding van medewerkers op de werkplek. Geen psychologische coaching, maar wel gericht op de persoon en op zijn of haar vragen. Altijd in combinatie met de eigen taken van de medewerker. Goed luisteren en letten op kleine signalen in het verhaal van de medewerker is een vak en eerlijke advies geven is de basis.

Bijzondere activiteiten

Wilt u eens wat anders, bijvoorbeeld voor uw personeelsvereniging of een teamactiviteit: een workshop bloemschikken opeen locatie naar keuze of een natuurexcursie. Door de managementervaring combineert zij oog voor de sfeer in de groep en de wensen van de persoon met een ontspannen activiteit. Gastdocent op basisscholen voor natuureducatie.

 

 

 

Geef een antwoord